Factoring

Parteneriatul cu Next Capital reprezinta mai mult decat o relatie contractuala. O colaborare cu noi, creeaza un cadru benefic afacerilor in crestere, prin prisma serviciilor suplimentare pe care le oferim pe langa finantare.

Factoring-ul este un produs simplu, al carui rezultat final este reprezentat de operatiunea de finantare a facturilor. Din acest proces fac parte societatea de factoring („factor”), un furnizor de produse sau servicii („aderent”) si respectiv clientii aderentului („debitori cedati”).

Avantajul serviciilor de factoring de incasare a facturilor de la o singura sursa, ofera aderentului beneficii de ordin financiar, dar si confort psihic.

Beneficiile factoring-ului:

Factoring-ul este potrivit pentru IMM-urile care:

Operatiunea de factoring este compusa din 6 pasi:

Colaborarea cu Next Capital se desfasoara in termeni foarte profesionali. Accesul facil la capital atunci cand compania a avut nevoie urgenta de bani a reprezintat un real ajutor si o diminuare a stresului. In plus, ne ajuta la o planificare mai buna a cash-flow-ului.

Cristina N.

IT

Next Capital reprezinta gura de oxigen necesara in vederea continuarii business-ului. In momentul de fata finantarea reprezinata o necesitate indispensabila a activitatii.

Personalul Next Capital este focusat pe nevoia clientului, obiectiv si prompt.

Ionel C.

TRANSPORTURI